www.itarajanreitti.fi
etusivu • sivukartta • yhteystiedot
nuoli Hossa — Martinselkonen nuoli Martinselkonen — Raate Raate — Vartius nuoli Toimijat
martinselkosen eräkeskus

 

Martinselkosen Eräkeskus on erähenkinen tukikohta keskellä Kainuun suuria selkosia. Martinselkosen alueella naavapartaiset ikikuuset kuiskivat tarinaansa sille, joka osaa kuunnella. Ne kuiskivat tarinaansa luonnon mahtavuudesta, sen monimuotoisuudesta, hiljaisuudesta ja rauhasta...

Martinselkosen luonnonsuojelualue on ympärivuotinen elämyskeskus. Sieltä nykyajan kiireinen ihminen voi löytää haluamiansa virikkeitä — kaikkina vuodenaikoina.

Martinselkosen Eräkeskuksen ammattitaitoinen henkilökunta luo puitteet vaativimmallekin vierailijalle — saapuu hän sitten yksin tai suuremmassa ryhmässä. Monivuotinen kokemus luontomatkailupalvelujen tuottamisesta ja eränkäynnistä takaa vierailijoille turvallisia ja unohtumattomia elämyshetkiä Kainuun kairassa.

Päivän jännityksiä puretaan leppeään jutusteluun herkullisen aterian valmistuessa. Illalla nautitaan savusaunasta ja pian vaivutaan syvään, rentouttavaan uneen.

Huomenna on taas uusi päivä tuoden mukanaan uudet seikkailut. Mitäpä muuta vielä voisi toivoa?


Ajankohtaista Martinselkosessa

• Uusi katselu- ja kuvauspaikka on avattu Viiksimossa, Kuhmossa, yhdessä luontokuvaaja Kari Kemppaisen kanssa. Uuden paikan tärkein eläin on ahma, ja sen suhteen tilanne näyttää erittäin hyvältä. Paikalle tulee vierailemaan myös karhuja ja toivottavasti myös susia.

 

YHTEYSTIEDOT
Martinselkosen Eräkeskus
Pirttivaarantie 131
89920 RUHTINANSALMI

puh. 08 736 160
info(at)martinselkonen.fi

www.martinselkonen.fi

martinselkonen

takaisin